Betingelser

Betingelser vedr. indmeldelse i Dybbøl Tennisklub

Indmeldelse

Indmeldelse i Dybbøl Tennisklub foretages ved at udfylde denne formular og trykke på "Meld mig ind".Medlemsskabet oprettes uden forpligtelser, men man kan først bruge booking-systemet og dermed banerne,når man har betalt sit kontingent i form af en elektronisk faktura.

Betaling

Medlemmet modtager en elektronisk faktura, som skal betales senest 14 dage efter indmeldelsen.Ved opstarten af ny sæson, sendes en ny faktura til medlemmet, medmindre medlemskabet er blevet opsagt. Dybbøl Tennisklub opbevarer ikke medlemmets kreditkort informationer.

Kvittering

Medlemmet modtager en kvittering for betaling via e-mail.

Løbetid

Medlemsskabet løber i en sæson (maj-oktober) ad gangen. Medlemsskabet forlænges automatisk med mindre dette opsiges.

Opsigelse

Ønsker medlemmet ikke at forlænge medlemskabet for næste sæson, skal medlemsskabet opsiges senest ved modtagelsen af den næste faktura.
Nøgle skal afleveres indenfor samme år som udmeldelsen - ellers bortfalder retten til at få sit depositum tilbagebetalt.

Fortrydelsesret

Kontingentet er forudbetalt og refunderes som udgangspunkt ikke. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.

Medlemmets ansvar

Dybbøl Tennisklub forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling,og hvis der sker misligehold af tennisbanerne, klubhuset eller booking-systemet.Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring.